Enjoy Candle Zebra Smooth Diameter 8 cm. Välj mellan 2 storlekar.

Produktbeskrivning:
Enjoy Candle är handgjorda blockljus tillverkade i 100% vax av högsta kvalitet. Smooth betyder att ljuset har en slät yta. Detta zebraljus blir en snygg inredningsdetalj hemma. Ljuset blir mer gulvitt när det är tänt.

Alla ljus är handgjorda och unika i sin form. Enjoy Candles har en unik patenterad LED-teknik med 3 LED-lampor som ger ett stämningsfullt flammande sken. Ljusen kräver endast två AA-batterier (Obs! Batterier medföljer ej).

Enjoy Candles har timer vilket gör att du lätt kan ställa in så att ditt ljus tänds samma tid varje dag. Timern har 3 lägen och du kan ställa in så att ljuset stängs av efter ett visst antal timmar. Om du t.ex sätter igång ljuset klockan 18.00 på 4 timmar så släcks ljuset klockan 22.00. Dagen efter startar ljuset igen klockan 18.00 för att stängas av kl.22.00. Du kan även stänga av det med vanliga ON/OFF-knappar.

Ljusen är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Perfekta som nattlampa i barnrum.

Enjoy candles är så verklighetstrogna att dina vänner kommer att försöka blåsa ut dem!

Färg: Zebra (ger ett varmt mjukt sken när det är tänt)
Material: 100% äkta vax
Diameter: 8 cm
Höjd: Välj mellan 10 och 15 cm
Design: Enjoy Candles


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:
Wikinggruppen