Robotdammsugare Vortex V1
Robotdammsugare Vortex V1, Batteridid 120min, 55 dB
2299,00 kr. Ajouter au panier

Robotdammsugare Vortex V1, Batteridid 120min, 55 dB

2299,00 kr.

Robotdammsugaren Vortex V1 är en smart robotdammsugare med flera fantastiska funktioner. Vad sägs som IQ navigation som gör robotdammsugaren upp till 40% mer effektiv. Ett kraftfullt luftflöde som ger en hög sugeffekt. Trappsensor, 3M hygiensiskt filter, Wifi (App Andoid Iphone) och fjärrkontroll är andra smarta funktioner som robotdammsugaren är utrustad med. Lithiumbatteriet har en drifttid på 90 minuter och beräknas täcka ungefär 100 kvadratmeter på en laddning. När batteriet börjar ta slut återvänder dammsugaren automatiskt till laddsatationen för att ladda upp sig. Robotdammsugaren är åter fulladdad efter 4 timmar. Du har även möjlighet att programmera robotdammsugaren så den städar på fasta tidpunkter.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Robotdammsugare Vortex V1

Vortex V1 modellen är en otroligt snabb och effektiv robotdammsugare. Detta tack vare det intelligenta navigationssystemet som gör att den kan rengöra ditt hem systematiskt. Så du kan vara säker på att hela hemmet blir dammsuget. På den användarvänliga Vortex Home Appen skapar robotdammsugaren en karta över ditt hem. Här kan du följa hur långt robotdammsugaren har kommit med rengöringen. Varje gång Vortex V1 körs kommer den att förbättra sin rutt. Detta gör att den blir effektivare hela tiden.

Vortex V1 har en stark uppsugningsförmåga och gör därför ett mycket bra jobb. Vortex V1 är kompatibel med Amazon Alexa vilket innebär att den kan startas via röstkontroll.

Robotdammsugare Vortex V1 wood marble carpet

Vortex V1 är en mycket kompetent och prisvärd robotdammsugare

Specifikationer

Effektiv rengöring av ditt hem

Övervaka ditt med via kamera

Systematisk navigation

Körtid på 120 min

Rengöringsmetod Sopning

Sugkraft (maximal) 2600 Pa

Dammtankens kapacitet 400 ml

Körtid 120 min

Laddningstid <3 timmar

Ljudnivå ≤55 dB

Robotdammsugare Vortex V1 description

Robotdammsugare – städar när du gör något annat

Tänk att få göra slag i saken och slippa den där envisa städningen som alltid gör sig påmind! Med en robotdammsugare kan du göra det, lämna över städningen till någon annan – roboten – medan du gör något betydligt roligare. Tar en promenad, joggar, pysslar i trädgården eller umgås med familj och vänner.

Det och mycket mer kan du få tid över till om du slipper timmar av städning. En robotdammsugare är effektiv och klarar hårda likväl som mjuka golv. Även mattor. När du har installerat den och angett hur du vill att den ska städa sköter den det åt dig vecka efter vecka. De flesta robotdammsugare både borstar och suger in skräpet vilket gör dem effektiva och noggranna. Med en självgående dammsugare förgyller du vardagen genom att du alltid kan njuta av nystädade golv eftersom städroboten kan göra sitt när du till exempel är på jobbet eller är borta på annat. Tack vare avancerade system och sensorer ser den till att städa golven effektivt utan att ramla nedför trappor, krocka med möbler eller fasta i mattor och sladdar. Här kan du läsa mer om våra robotdammsugare och hitta den modell som passar bäst i ditt hem.

De vanligaste frågorna

Din order levereras normalt inom 3-10 arbetsdagar efter att du gjort din beställning. Under högsäsongen kan leveranstiden vara något längre. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor”. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Så fort din beställning skickas från Market Place lager får du ett e-brev som bekräftar att din beställning är på väg. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor” under fliken ”Mina inköp”, här kan du se när din beställnings status ändras från pågående till skickad. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”. När du gör din beställning så kan du ange ditt mobiltelefonnummer för snabbare avisering. Du får då ett leveransmeddelande per SMS, gäller inte företagspaket eller brev.

När du betalar med kort skickas all din information krypterad med 256-bitars kryptering. För anslutningen används TLS 1.2.

Du kan därmed känna dig säker på att inga obehöriga kan se din kreditkortsinformation.

Market Place samarbetar med en auktoriserad Payment Service Provider (Stripe). De verifierar att kortet är giltigt för betalningar.

Din kredit/betalkortsinformation behandlas i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, som godkänts av kreditkortsbolagen VISA, MasterCard, Diners, American Express och JCB. Market Place använder också 3D-secure som är en utökad säkerhet när du använder ditt VISA eller MasterCard (om ditt kort också är aktiverat för 3D-secure genom din bank, vilket innebär att du får ange en extra kod för ökad säkerhet).

Logga in och gå till ”mina sidor”. Under fliken ”Mina inköp” kan du se din orderstatus. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Du står för risken vid en retur till oss så skicka originalförpackningen väl förpackad i ett bra ytteremballage. Använd den förbetalda fraktsedeln för retur om sådan finns. Annars skicka in returen på billigast möjliga sätt. Bifoga alltid kassakvitto eller annat giltigt köpbevis och skriv tydligt varför du skickar tillbaka varan.

Om orsaken är fel på varan, måste typ av fel anges på ett tydligt och bra beskrivet sätt.

Återbetalning sker på samma betalningssätt som användes vid köpet om du inte anger annat (och förutsatt att det godkänns av din betalningsförmedlare).

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss via  e-mail contact@market-palce.se . Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor. Det kan gälla varor, beställningar, erbjudanden, betalning, returer, byten, tips eller råd.

Robotdammsugare Vortex V1, Batteridid 120min, 55 dB
logo-teh
market place .se

12 års erfarenhet inom onlinehandel

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Robotdammsugare Vortex V1, Batteridid 120min, 55 dB”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *