Robotdammsugare Vortex V2
Robotdammsugare Vortex V2, med moppfunktion, 120min, 50 dB
2999,00 kr. Ajouter au panier

Robotdammsugare Vortex V2, med moppfunktion, 120min, 50 dB

2999,00 kr.

Städa hemmet med en robotdammsugare från Vortex V2 och uppnå ett perfekt resultat gång efter gång, helt utan att lyfta ett finger. Robotdammsugaren Vortex V2 är en smart robotdammsugare med flera fantastiska funktioner. Håll rent hemma tack vare Vortex V2! Städrobotens batteritid på 120 minuter gör att ditt hem hinner bli dammfritt och rent på en enda laddning. Vortex V2 är utrustad med laser, lätta beröringssensorer, IR-sensorer och disponerings-sensorer, vilket gör att modellen är både säker och effektiv när arbetet ska utföras.

 

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Robotdammsugare Vortex V2

Tänk att du kan få ett städat hem utan att röra ett finger. Allt du behöver göra är att starta dammsugaren via en app och sen gör den jobbet åt dig. Robotdammsugaren kommer med automatisk laddning och har ett batteri som räcker i 120 minuter.

Vortex V2 är en dammsugare som kan åka över normalhöga trösklar, så du behöver inte fundera på att behöva flytta den mellan olika rum. Robotdammsugaren kan städa mattor. Vortex V2 är utrustad med laser, lätta beröringssensorer, IR-sensorer och disponerings-sensorer, vilket gör att modellen är både säker och effektiv när arbetet ska utföras.

Vortex V2 kan inte bara hjälpa dig med automatisk dammsugning utan kommer även med en golvmopp som våttorkar ditt golv. Den självgående dammsugaren har en ljudnivå på 50 db, så den stör dig knappt om du är hemma när den dammsuger.

För dig som hellre ägnar din tid åt annat än att dammsuga, är en robotdammsugare ett riktigt bra val. Olika robotdammsugare passar bäst för olika behov.

Robotdammsugare Vortex V2 dust and water tank

En av de bästa robotdammsugarna på marknaden för sitt pris

Specifikationer

Dubbla sidoborstar
Rullborste
Automatisk städning
Automatisk laddfunktion
15 st ir-sensorer & avsats-sensorer
Klass 1 laser, för rumsavläsning
App-funktion
Avgränsa/ange städområde i app
Avancerad kartläggning
Höjd på 83 millimeter
Automatisk laddning
Våttorkar golvet
HEPA-filter
500 ml dust box
350 ml water tank
Ljudnivå : 50 dB(A)
Antal sidoborstar : 2
Kapacitet – behållare :  0.50 liter
Batteri Max. gångtid : 120 minuter
Höjd : 9 cm
Diameter : 33 cm
Robotdammsugare Vortex V2 package

Robotdammsugare – städar när du gör något annat

Tänk att få göra slag i saken och slippa den där envisa städningen som alltid gör sig påmind! Med en robotdammsugare kan du göra det, lämna över städningen till någon annan – roboten – medan du gör något betydligt roligare. Tar en promenad, joggar, pysslar i trädgården eller umgås med familj och vänner.

Det och mycket mer kan du få tid över till om du slipper timmar av städning. En robotdammsugare är effektiv och klarar hårda likväl som mjuka golv. Även mattor. När du har installerat den och angett hur du vill att den ska städa sköter den det åt dig vecka efter vecka. De flesta robotdammsugare både borstar och suger in skräpet vilket gör dem effektiva och noggranna. Med en självgående dammsugare förgyller du vardagen genom att du alltid kan njuta av nystädade golv eftersom städroboten kan göra sitt när du till exempel är på jobbet eller är borta på annat. Tack vare avancerade system och sensorer ser den till att städa golven effektivt utan att ramla nedför trappor, krocka med möbler eller fasta i mattor och sladdar. Här kan du läsa mer om våra robotdammsugare och hitta den modell som passar bäst i ditt hem.

De vanligaste frågorna

Din order levereras normalt inom 3-10 arbetsdagar efter att du gjort din beställning. Under högsäsongen kan leveranstiden vara något längre. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor”. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Så fort din beställning skickas från Market Place lager får du ett e-brev som bekräftar att din beställning är på väg. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor” under fliken ”Mina inköp”, här kan du se när din beställnings status ändras från pågående till skickad. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”. När du gör din beställning så kan du ange ditt mobiltelefonnummer för snabbare avisering. Du får då ett leveransmeddelande per SMS, gäller inte företagspaket eller brev.

När du betalar med kort skickas all din information krypterad med 256-bitars kryptering. För anslutningen används TLS 1.2.

Du kan därmed känna dig säker på att inga obehöriga kan se din kreditkortsinformation.

Market Place samarbetar med en auktoriserad Payment Service Provider (Stripe). De verifierar att kortet är giltigt för betalningar.

Din kredit/betalkortsinformation behandlas i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, som godkänts av kreditkortsbolagen VISA, MasterCard, Diners, American Express och JCB. Market Place använder också 3D-secure som är en utökad säkerhet när du använder ditt VISA eller MasterCard (om ditt kort också är aktiverat för 3D-secure genom din bank, vilket innebär att du får ange en extra kod för ökad säkerhet).

Logga in och gå till ”mina sidor”. Under fliken ”Mina inköp” kan du se din orderstatus. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Du står för risken vid en retur till oss så skicka originalförpackningen väl förpackad i ett bra ytteremballage. Använd den förbetalda fraktsedeln för retur om sådan finns. Annars skicka in returen på billigast möjliga sätt. Bifoga alltid kassakvitto eller annat giltigt köpbevis och skriv tydligt varför du skickar tillbaka varan.

Om orsaken är fel på varan, måste typ av fel anges på ett tydligt och bra beskrivet sätt.

Återbetalning sker på samma betalningssätt som användes vid köpet om du inte anger annat (och förutsatt att det godkänns av din betalningsförmedlare).

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss via  e-mail contact@market-palce.se . Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor. Det kan gälla varor, beställningar, erbjudanden, betalning, returer, byten, tips eller råd.

Robotdammsugare Vortex V2, med moppfunktion, 120min, 50 dB
logo-teh
market place .se

12 års erfarenhet inom onlinehandel

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Robotdammsugare Vortex V2, med moppfunktion, 120min, 50 dB”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *