Robotdammsugare Vortex V3 détails 4
Robotdammsugare Vortex V3, med ett premiumsystem för rengöring
3949,00 kr. Ajouter au panier

Robotdammsugare Vortex V3, med ett premiumsystem för rengöring

3949,00 kr.

Vortex V3 sköter städningen när du vill göra något annat. Styr roboten via appen från jobbet, semestern m.m. Den är designad för att effektivt rengöra mattor och golv och tar sig under de flesta möbler. Dammsugaren anpassar sig automatiskt till olika golvtyper, t.ex. trägolv, plattor, linoleum och mattor. Roboten går över golvet flera gånger för att säkra en grundlig rengöring och jobbar extra hårt på platser som är särskilt smutsiga tack vare Dirt Detect med optiska och akustiska sensorer. Styr själv runt möbler och längs väggar. Stötlisten gör att dammsugarroboten går emot hinder mjukt. Perfekt för djurägare och allergiker. Begränsa rengöringen till ett specifikt område med Virtual Wall-barriärer.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Robotdammsugare Vortex V3

Golvrengöringsroboten Vortex V3 är en stilren och kraftfull robot som både dammsuger och våttorkar. Med smartphonefunktionen gör den ditt liv lite enklare genom att du kan styra dammsugaren vare sig du är hemma eller på jobbet.

Dammsugaren rengör med en kraftfull sugmotor som har ett extra maxläge (öka sugkraften vid behov, fungerar både på mattor och hårda ytor). Maskinens starka sugkapacitet och effektiva luftfilter ger ett rent och fräscht hem och inomhusklimat.

Med appen i din smartphone kan du starta, schemalägga och övervaka städningen var du än befinner dig. Den lätthanterade appen fungerar med både iOS- och Androidenheter.

Byt till den medföljande vattentanken och mikrofiberdukarna så kan Deebot också våttorka/moppa ditt golv – allt med en och samma maskin.

Robotdammsugaren går över golvet flera gånger för att säkra en grundlig rengöring. Roboten styr själv runt möbler och längs väggar. Stötlisten gör att den går emot hinder mjukt. Deebot använder Smart Motion för rengöring av både mattor och hårda ytor. Funktionen innebär att roboten följer en systematisk och smart rengöringsbana för att dammsuga och moppa golven så noggrant och effektivt som möjligt. När batteriet börjar ta slut återvänder roboten automatiskt till laddstationen.

Städroboten har många smarta funktioner. Trappsensorn (Anti-Drop sensorn) hindrar den från att falla ned för trappor och andra nivåskillnader. Städmaskinen har 4 rengöringslägen.

 

Robotdammsugare Vortex V3 floor

Intelligent robotdammsugare som både våttorkar och dammsuger

Specifikationer

Kompatibel med Amazon Alexa och Google Home.

Appstyrd – sköt städningen via mobilen.

Kan schemaläggas – städningen utförs när det passar dig.

Teknik som klarar rengöring av mattor.

Klarar trösklar med en höjd på upp till 2 cm.

Tvättbart HEPA-filter.

Drifttid 120min

Laddtid 6 tim

Batterikapacitet 3200 mAh

Max yttäckning 240 m²

Ljudnivå 59 dB

Robotdammsugare Vortex V3 description 2

Robotdammsugare – städar när du gör något annat

Tänk att få göra slag i saken och slippa den där envisa städningen som alltid gör sig påmind! Med en robotdammsugare kan du göra det, lämna över städningen till någon annan – roboten – medan du gör något betydligt roligare. Tar en promenad, joggar, pysslar i trädgården eller umgås med familj och vänner.

Det och mycket mer kan du få tid över till om du slipper timmar av städning. En robotdammsugare är effektiv och klarar hårda likväl som mjuka golv. Även mattor. När du har installerat den och angett hur du vill att den ska städa sköter den det åt dig vecka efter vecka. De flesta robotdammsugare både borstar och suger in skräpet vilket gör dem effektiva och noggranna. Med en självgående dammsugare förgyller du vardagen genom att du alltid kan njuta av nystädade golv eftersom städroboten kan göra sitt när du till exempel är på jobbet eller är borta på annat. Tack vare avancerade system och sensorer ser den till att städa golven effektivt utan att ramla nedför trappor, krocka med möbler eller fasta i mattor och sladdar. Här kan du läsa mer om våra robotdammsugare och hitta den modell som passar bäst i ditt hem.

De vanligaste frågorna

Din order levereras normalt inom 3-10 arbetsdagar efter att du gjort din beställning. Under högsäsongen kan leveranstiden vara något längre. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor”. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Så fort din beställning skickas från Market Place lager får du ett e-brev som bekräftar att din beställning är på väg. Du kan även följa din beställning på ”Mina sidor” under fliken ”Mina inköp”, här kan du se när din beställnings status ändras från pågående till skickad. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”. När du gör din beställning så kan du ange ditt mobiltelefonnummer för snabbare avisering. Du får då ett leveransmeddelande per SMS, gäller inte företagspaket eller brev.

När du betalar med kort skickas all din information krypterad med 256-bitars kryptering. För anslutningen används TLS 1.2.

Du kan därmed känna dig säker på att inga obehöriga kan se din kreditkortsinformation.

Market Place samarbetar med en auktoriserad Payment Service Provider (Stripe). De verifierar att kortet är giltigt för betalningar.

Din kredit/betalkortsinformation behandlas i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS, som godkänts av kreditkortsbolagen VISA, MasterCard, Diners, American Express och JCB. Market Place använder också 3D-secure som är en utökad säkerhet när du använder ditt VISA eller MasterCard (om ditt kort också är aktiverat för 3D-secure genom din bank, vilket innebär att du får ange en extra kod för ökad säkerhet).

Logga in och gå till ”mina sidor”. Under fliken ”Mina inköp” kan du se din orderstatus. Om du inte har ett lösenord sen tidigare men har handlat i Internetbutiken kan du skapa ett lösenord till ”Mina sidor” genom att fylla i din e-postadress på sidan för ”glömt lösenordet”.

Du står för risken vid en retur till oss så skicka originalförpackningen väl förpackad i ett bra ytteremballage. Använd den förbetalda fraktsedeln för retur om sådan finns. Annars skicka in returen på billigast möjliga sätt. Bifoga alltid kassakvitto eller annat giltigt köpbevis och skriv tydligt varför du skickar tillbaka varan.

Om orsaken är fel på varan, måste typ av fel anges på ett tydligt och bra beskrivet sätt.

Återbetalning sker på samma betalningssätt som användes vid köpet om du inte anger annat (och förutsatt att det godkänns av din betalningsförmedlare).

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss via  e-mail contact@market-palce.se . Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor. Det kan gälla varor, beställningar, erbjudanden, betalning, returer, byten, tips eller råd.

Robotdammsugare Vortex V3, med ett premiumsystem för rengöring
logo-teh
market place .se

12 års erfarenhet inom onlinehandel

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Robotdammsugare Vortex V3, med ett premiumsystem för rengöring”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *